V petek 27. oktobra smo bili priča odličnemu koncertu Noč godbe z imenitnimi gosti s cele Slovenije. Več kot 250 nastopajočih je navdušilo vse obiskovalce s povsem novimi skladbami za godbo in priredbami, kjer so se združile godbena in narodno-zabavna glasba. Med nastopajočimi so najpomembnejši delež predstavljali učenci Glasbene šole Emil Adamič. Veliko učencev je namreč že nekaj let stalnih članov Godbe Dobrova-Polhov Gradec, drugi učenci pa so svojim petjem odlično dopolnili program.

Gosti so bili se Ansambel Bitenc, Ansambel Petra Finka, Ansambel Stil, Ansambel Vrt, Ansambel Galop, Trio Šubic, Tjaša in Uroš, plesalca Žiga in Nina, Mladinska folklorna skupina Mengeš, Plesni klub Forma, Horjulske mažorete, voditeljica Alja Vintar in kot presenečenje večera Blaž Švab, pevec priljubljenih Modrijanov.

Koncert je posnela profesionalna televizijska ekipa. Več informacij, kako dobiti DVD posnetek koncerta na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nekaj utrinkov večera naj vam prinesejo spodnje slike.